Despre mine

Ma numesc Andreea sunt  din Tulcea, dar acum locuiesc in Constanta (Navodari) de ceva timp. Sunt o persoana incapatanata si ambitioasa, la suprafata nu accept criticile care mi se aduc si fac tot posibilul sa le combat, dar tin cont de ele si in interiorul meu chiar imi place sa fiu criticata:)).Sunt migaloasa, imi place sa fac totul pana la cele mai mici detalii si cu foarte mare atentie, incerc pe cat posibil sa nu gresesc si sa ma perfectionez in tot ceea ce imi place.     
Am terminat Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea Marketing, acum mai am putin si termin Masteratul in Administrarea Afacerilor si am un job in acelasi domeniu.Acum partea interesanta: m-am apucat de facultatea aceasta pentru ca imi placea economia(din liceu), dar pe parcursul anilor de facultate si master am realizat ca nu imi mai place atat de mult, dar nu strica aceste cunostinte in domeniul economic si diplomele aferente, nu? Ca sa nu se inteleaga gresit , nu imi pare rau ca am facut-o. Eu sunt de parere ca preferintele oamenilor se schimba neincetat pe parcursul vietii...asta s-a intamplat si la mine;).
In ceea ce priveste machiajul, din copilarie( clasa a V-a, cam asa) imi placea sa fac asta si incepusem cu un creion dermatograf( vesnicul Ada-negru :X:X) pe care mi-l cumparasem singurica, cu rujurile si fardurile mamei si cu un rimel maro pe care il confiscasem de la sora mamei:)), o a doua mama pentru mine:X. Nu mai tin minte ce iesea, dar stiu ca exageram rau cu creionul negru si mama ma certa de fiecare data cand ma vedea ca intru pe usa:D. Apoi prin liceu am inceput mai serios, aveam fardurile mele Ruby Rose si multe altele de la Avon( am fost reprezentant pe perioada liceului) pe care la testam in fiecare dimineata inainte sa plecam la scoala pe prietena mea( o sa o vedeti aici, printre primele postari la un machiaj Before-After) si chiar eram in al 9-lea cer cand venea si imi spunea ca a fost foarte laudata de colegi(eram la licee diferite). Dupa ce am terminat liceul si am plecat la facultate nu am mai avut timpul necesar sa imi experimentez talentele artistice, cum nici acum nu prea am, dar o sa ma straduiesc si o sa fac tot posibilul sa imi dedic timpul liber machiajului, nu altor lucruri( gen jocuri pe PC- am ramas un copil chiar daca am 24 de ani=)) )

 

ada-make-up.blogspot.com trafic.ro